Titane en de Goodvibestore

Een deel van de inkomsten van de Stichting TitanE komt voort uit producten die afkomstig zijn uit de Goodvibestore, een uniek atelier aan de Nieuwegracht 53 te Haarlem en eigendom van onze vrijwilligster Charlotte Lopuhaä.

Zij zegt over haar atelier: “Mijn ‘Vibes’ zijn geboren uit mijn kleurrijke roots en kijk op het leven.”. De ‘Goodvibes’ zijn ontstaan vanuit deze samenspraak. Al haar creaties hebben daardoor een eigentijdse, transculturele dimensie gekregen. Charlotte ontwerpt kleding, tassen en sieraden, coronamaskers en andere accessoires”
Speciaal voor de Stichting TitanE heeft zij de ‘Koffer Kita’ (herinneringskoffer) gemaakt. En stelt zij specerijen uit Maluku samen, zowel los of in combinatie met een rek. Samen met een collega-vrijwilliger heeft zij onlangs een gepersonaliseerde ‘Jubileum rugtas c.q. plunjebaal’ ontworpen, vanwege 70 jaar Molukkers in Nederland.

Bijzonder aan haar werk is dat Charlotte op een bijzondere manier speelt met Molukse cultuuruitingen, zoals de tenun, pala en andere ornamenten.

Uit de verkoop van haar producten, draagt zij bij aan de projecten van TitanE. Op haar website vindt u al haar producten en ontwerpen. En uiteraard op Facebook.

Ook geeft Charlotte workshops in haar werk-atelier.