Goodvibestore

GOODVIBESTORE is een uniek atelier aan de Nieuwegracht 53 te Haarlem en eigendom van Charlotte Lopuhaä.

GOODVIBESTORE is de belangrijkste steunpilaar van TitanE. Vele projecten van TitanE wordt door Charlotte en haar gezin gesteund uit opbrengsten van producten. In de afgelopen jaren heeft Charlotte zich gefocust op de pala boeren. Zij moeten een omslag maken naar duurzaam verantwoord boeren. Daarvoor is nodig dat zij gecertificeerd worden. Rain Forest Alliance voorziet hier in. “Wil je voldoen aan de eisen van Europese importeurs, dan moeten wij onze boeren klaarstomen. Het is niet een kwestie of maar wanneer Europa dit eist.

GOODVIBESTORE is een kleine impact onderneming. “Als je vooruit wilt komen dan moet je weten waar je vandaan komt” lijkt zij met haar onderneming te willen zeggen.

Zo zegt zij over het atelier: “Mijn ‘Vibes’ zijn geboren uit mijn kleurrijke roots en kijk op het leven”. De ‘Goodvibes’ zijn ontstaan vanuit deze samenspraak. Al haar creaties hebben daardoor een eigentijdse transculturele dimensie gekregen.
Zij ontwerpt kleding, tassen en sieraden, coronamaskers en andere accessoires”.  Speciaal maakt zij voor Stichting TitanE de ‘Koffer Kita’ de herinneringskoffer, specerijen uit Maluku los of in combinatie met een rek te verkrijgen
Inmiddels heeft zij samen met een collega-vrijwilliger een gepersonaliseerde “Jubileum rugtas c.q. plunjebaal” vanwege 70 jaar Molukkers in Nederland, ontworpen.

Bijzonder aan haar werk is dat zij op een bijzondere manier speelt met Molukse cultuuruitingen, zoals de tenun, pala en andere ornamenten.

Op haar website www.goodvibestore.nl. kunt u de webwinkel bezoeken, met al haar producten en ontwerpen. Ook geeft Charlotte workshops in haar werk-atelier.

Uit de verkoop van haar producten, draagt Chalotte bij aan de projecten van TitanE.