Treasures of Maluku brengt eigen merchandise-lijn uit

 

Caps, mutsen, t-shirts, hoodies noem maar op. Het zijn producten die veel worden gedragen in de Molukse gemeenschap. Aan een label, een strak ontwerp en vooral herkenbaarheid mag het niet ontbreken. Zo loopt de derde en zelfs vierde generatie bijvoorbeeld nog steeds trots rond met hun achternaam en kampong. Dit valt op en hier heeft het team van Treasures of Maluku veel over nagedacht.

Eigen merchandise-lijn

We merken aan alle kanten dat Treasures of Maluku steeds bekender wordt. Mensen herkennen onze naam en weten dat ze bij ons (online!) terecht kunnen voor onder andere Sagu, Tifa’s en Kain Ikat. Een eigen merchandise-lijn die zich voornamelijk richt tot de jongeren, was een logische volgende stap. Treasures of Maluku ondersteunt kleine ondernemers op de Molukken, maar staat ook voor het in leven houden van de Molukse cultuur. Die vind je terug in muziek, eten en kunst. Maar nog veel belangrijker: uiterlijke kenmerken! Bij de lancering van de verkoop van onze nieuwe ‘beanie’ (gebreide muts), was dit direct te merken. Door heel Nederland weten we dat er nu al ontzettend veel mensen rondlopen met onze mutsen. Onze verwachtingen waren overtroffen! Sommige klanten plaatsten zelf nadat ze de muts hadden binnen gekregen, nog een bestelling.

“Muts besteld en ontving binnen twee dagen een prachtige muts met mooi borduursel, zeer te vreden, groeten Bertus…”

 

Draag het met een doel

Het mooiste van allemaal is dat wij hiermee de voortgang van onze projecten kunnen waarborgen op Maluku. Je koopt een muts om jezelf of een ander blij te maken, maar je zorgt er ook voor dat onze partners op Maluku er beter van worden. Het mes snijdt echt aan twee kanten of eigenlijk drie kanten.

T-shirts, caps en andere merchanise

Er komt nog meer aan. Voor de zomer willen we onze eerste eigen t-shirts op de markt brengen. Vorige week hebben we ook een lading met samples ontvangen van petjes uit Amerika. We zoeken echt naar de beste kwaliteit die past bij onze doelgroep.

 

Wil je ook een muts voor jezelf of als kado voor iemand anders? Je kunt hem hier bestellen voor een bescheiden prijs van € 14,95 > www.treasuresofmaluku.com/muts.

Volg ons op Facebook voor de laatste updates en ontwikkelingen!

 

Auteur
Initiator Treasures of Maluku en binnen TitanE verantwoordelijk voor Communicatie & PR.